Juulini saab enda ettevõtet pakkuda Eesti parimaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta ettevõtte auhind, kunstnik  Kärt Ojavee 3D-prinditud õhupall, mille pälvis Kodumaja As.
Aasta ettevõtte auhind, kunstnik Kärt Ojavee 3D-prinditud õhupall, mille pälvis Kodumaja As. Foto: EAS

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoda kuulutasid välja Eesti parimate ettevõtete konkursi. Kandidaate saab üles seada kuni 1. juulini.

Igal aastal osaleb konkursil ligi 500 Eesti ettevõtet. Ettevõtluskonkursi peamiseks eesmärgiks on edendada ettevõtlikkust ning tunnustada parimaid Eesti ettevõtteid, keda ka teistele eeskujuks seada. Tegu on suurima era- ja avaliku sektori koostöös toimuva konkursiga, teatas EAS.

Ettevõtluse Auhinda annab välja EAS. Selle konkursi raames selgitatakse välja riigile enim kasu toonud ettevõtted viies valdkonnas: aasta uuendaja, aasta välisinvestor, aasta disainirakendaja, aasta piirkonna ettevõte ja aasta eksportöör.

Konkurentsivõime edetabelit korraldab Eesti Kaubandus-Tööstuskoda. Selle konkursi raames koostatakse ettevõtete üldine konkurentsivõime paremusjärjestus ettevõtete majandusnäitajate põhjal.

Kõiki ettevõtteid oodatakse endast märku andma ja kandideerima veebilehel www.ettevotluskonkurss.ee. Kandideerimine on avatud 10. maist kuni 1. juulini 2016.

Parimaid ettevõtteid auhinnatakse pidulikul auhinnagalal, mis tänavu toimub 13. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles