Sertifikaat Usaldusväärne Ettevõte: tunnustus Eesti ärimaailmas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Usaldusväärne Ettevõte

Kliendi Arvamusuuringute Keskus tõi Eestisse projekti, mis tunnustab usaldusväärseid ettevõtteid üle Euroopa. Sertifikaat "Usaldusväärne Ettevõte" väljastatakse Eesti firmadele, mille analüüsitud veebikuvand vastab kõrgetele kvaliteedinormidele.

"Poolas asuva Uute Tehnoloogiate Keskuse uuring näitas, et üle 90% tarbijatest valib koostööks ettevõtteid vastavalt nende mainele internetis," selgitab Kliendi Arvamusuuringute Keskuse piirkondlik juht Kaidi Kullamaa, "Seetõttu leitakse tänapäeval nii ostusoovi kui ka koostöövajaduse korral ettevõtteid otsingumootorite ja sotsiaalvõrgustike kaudu, kus üheks valuutaks on just tagasiside klientide poolt. Meie projekt leiabki häid eeskujusid ja pakub neile lisavõimalusena luua visiitkaart veebikeskkonnas www.usaldusvaarneettevote.ee".

Foto: Usaldusväärne Ettevõte

Kliendi Arvamusuuringute Keskuse innovatiivse kliendirahulolu projekti uuringud kontrollivad  vastavate indikaatorite abil ettevõtte veebikuvandit ja usaldusväärsust. Tarkvara kogub teenusepakkujate kohta tuleva tagasiside internetis ning hindab ettevõtted kas usaldusväärseteks või siis mitte. Positiivse kuvandi korral kvalifitseerub ettevõte sertifikaadile "Usaldusväärne Ettevõte", mille väljastab Kliendi Arvamusuuringute Keskus.

Sertifikaati "Usaldusväärne Ettevõte" annab välja Kliendi Arvamusuuringute Keskus, rohkem informatsiooni leiab  www.usaldusvaarneettevote.ee . Uuringu meetodiks on 2013. aastal Poolas väljatöötatud algoritmidel põhinev analüüs, mis mõõdab negatiivse tagasiside osakaalu ettevõtte veebikuvandis.

Copy
Tagasi üles