Postimees teeb ülekande kapitaliturgude foorumist

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nasdaq Balti börsid korraldavad koostöös FinanceEstoniaga neljapäeval Tallinnas kõrgetasemelise rahvusvahelise konverentsi «The Baltic Capital Markets Forum 2016.» Konverents on pühendatud Nasdaq Tallinna börsi 20. aastapäevale ning keskendub Balti kapitalituru edasisele arendamisele.

Tänavuse konverentsil käsitletakse järgmisi teemasid: Vaade Euroopa ja Balti kapitaliturule investori vaatenurgast; Arutelu, kuidas luua laiapõhjalist investorkonda ning kaasata kodanikke aktiivsemalt osa võtma majanduse kujundamises; Ülevaade Balti IPO-turu potentsiaalist; Diskussioon finantstehnoloogia arengu mõjust kapitaliturgudele; Debatt valitsuse rolli üle kapitaliturgude arendamisel.

Konverentsil esineb arvukalt valdkonna asjatundjaid nii Baltikumist, Põhjamaadest kui mujalt, sh majandus- ja taristuminister Kristen Michal, Nasdaq Helsingi börsi juht Henrik Husman, Rootsi suurima kindlustusseltsi Folksam juht Jens Henriksson, Läti endine majandusminister Daniels Pavluts, Nasdaqi blockchain-tehnoloogia valdkonna juht Fredrik Voss, Pocopay kaasasutaja ja nõukogu esimees Linnar Viik, Redgate Capitali juhtivpartner Aare Tammemäe, Funderbeami kaasasutaja ja juht Kaidi Ruusalepp, LHV Panga institutsionaalse maaklertegevuse juht Ivars Bergmanis ja paljud teised.

Päevakavaga on võimalik tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles