Reformierakond reklaamib end Laura laulu saatel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura
Laura Foto: ARNO SAAR

Poplaulja Laura Põldvere enne jõulu avaldatud singel «Võid kindel olla» on leidnud tee Reformierakonna teleklippidesse.

Kuigi laulu pealkiri ühtib ka partei kampaani praeguse valimisloosungiga, ei nõustu osapooled päris sellega, nagu oleks tegu spetsiaalselt tellitud muusikapalaga.

Laura manager Tambet Mumma sõnul oli partei reklaamiagentuur Kontuur Leo Burnett oktoobris uurinud, kas Lauralt on tulemas midagi uut ja antud lugu sobiski neile.

Agentuuri loovjuht Umras Villmann kiidab jällegi Laura head ja tasakaalukat imagot. «Laura meeldib nii meestele, kui naistele ja on kaasaegne,» ütles Villmann. Ta ei usu, et praegu ka raadiotes usinasti mängitav lugu toimiks eetris Reformierakonna kampaaniale lisavõimendina.

«Infomüra on niivõrd palju,» põhjendab Villmann, märkides samas, et positiivne koosmõju laulul ja kampaania vahel võib inimestel siiski tekkida.

Küsimusele, kas ja kui palju kampaanimeistrid Laura managemendile laulu kasutamise eest maksid, ei soovi manager Mumma vastata, viidates konfidentsiaalsuse nõudele sarnaste kokkulepete juures.

Seda ei avalda ka Villmann, mainides, et on kursis loominguliste küsimustega.

Reformierakonna peasekretär Kristen Michali soostus teema kohta ütlema vaid, et «võite kindlad olla, et Reformierakonna reklaamid on head reklaamid ja neis kõlav muusika on samavõrd kvaliteetne.»

Laura sõnul jätab teda laulu kasutamine reklaamis üsna ükskõikseks, kuna poliitilisi eelistusi tal ei ole, samuti pole tal plaanis märtsis valima minna. Laura ütles, et tema sissetulekut pole laulu kasutamine reklaamis kuidagi suurendanud.

Loo sõnade ja viisi autor on heliloja Sven Lõhmus, kes ei leidnud täna mahti antud teemat kommenteerida.

«Võid kindel olla» on esimene singel Laura kolmandalt stuudioplaadilt, mille ilmumist on oodata ehk kevadel.

Laulu saab kuulata allpool ja klippe vaadata Reformierakonna kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles