Superstaarisaate formaadi loonud firma andis sisse pankrotiavalduse

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
American Idoli viimane saade läks eetrisse tänavu 7. aprillil.
American Idoli viimane saade läks eetrisse tänavu 7. aprillil. Foto: Reuters / Scanpix

Superstaarisaate «American Idol» formaadi omanik Core Entertainment andis sisse pankrotiavalduse, kuna ei suutnud saate populaarsuse langusest ja lõppemisest tekkinud kahjumit katta.

Core omab nii «American Idoli» (Eestis «Eesti otsib superstaari») kui ka «So You Think You Can Dance» formaate ning toodab nende jaoks ka sisu. Ettevõtte teatas, et nende eesmärk on oma tegevusega jätkata ning nad loodavad, et pankrotiprotsess möödub ladusalt, kirjutab The Wall Street Journal.

Nimelt ei tähenda USAs pankrotiprotsess sageli ettevõtte tegevuse lõppu, vaid meie mõistes pigem saneerimist, kus ettevõte restruktureeritakse ja võlausaldajatega tehakse uued kokkulepped.

Fox teatas eelmise aasta lõpus, et 2016. aasta jääb USAs superstaarisaatele viimaseks, kuigi aegade jooksul on saade purustanud suisa teleajaloo vaatajarekordeid. Saate vaadatavus on alates 2012. aastast järjest vähenenud, kuna tekkinud on hulgaliselt konkureerivaid saateid.

«American Idoli» viimane osa oli USAs eetris 7. aprillil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles