Rae Kivitehas tunnistab probleemi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rae Kivitehase omanikud Sulev (vasakul) ja Marko Koidu võõrustasid hetk tagasi tehnilise järelevalve inspektorit.
Rae Kivitehase omanikud Sulev (vasakul) ja Marko Koidu võõrustasid hetk tagasi tehnilise järelevalve inspektorit. Foto: Erik Prozes

Tänases Postimehes ilmunud loole «Praagist ehitatud majad võivad osutuda varisemisohtlikuks» kommentaariks ütles Rae Kivitehase OÜ juhataja Sulev Koidu, et ta palub tehase nimel vabandust defektiga ehitusplokkide Magna partii pärast. Koidu kinnitas, et tehas oli valmis kõik plokid välja vahetama.

«Meil on väga kahju, et ebakvaliteetne partii jõudis tellijani ja ehitusplatsile ning selle pärast vabandan kõigi osapoolte, sealhulgas ehitaja Nordeconi ja Rae valla ees,» ütles Koidu pressiteates. «Samas kinnitame, et meie toodangu kvaliteet on kontrollitud, teeme seda järjepidevalt ka ise ning tagame kvaliteedi ja toodete täieliku ohutuse. Probleemi ilmnemisel selgus, et osa kivide puhul ei vastanud standardile eelkõige visuaalne välimus. Olime kohe valmis kogu «kahtlase» partii välja vahetama.»

«Samas tuleb ka kõige põhjalikumalt kontrollitud toodangu puhul ette, et mõne halva asjaolu kokkulangemisel võib esineda probleeme. Selleks teemegi topeltkontrolli, kuni platsini välja. Ehitaja sõna on viimane,» sõnas Koidu.

 «Soovin lisada, et peale Rae vallas toimunud juhtumit võtsime kasutusele täiendavad meetmed kvaliteedikontrolli tõhustamiseks,» lisas Koidu. «Loomulikult tunnetame ka seda, et meie ühe konkreetse probleemi võimendamine mitmetesse meediakanalitesse negatiivse info suunamisega meie otsese konkurendi poolt, kes veel kuu aega tagasi püüdis meid ära osta, tuleneb suures osas karmist konkurentsist ehitusplokkide turul. Kuid teeme endast kõik, et edaspidi mitte eksida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles