Statoili eestlasest tippjuht suundub arendama Circle K Florida üksuse äri

PM Majandus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Vahtrik
Raimo Vahtrik Foto: Circle K

Statoilis pikalt juhtivatel kohtadel töötanud  Raimo Vahtrik, kes kaks viimast aastat juhtis ettevõtte Venemaa organisatsiooni, saab rahvusvahelisse jaekaubanduse kontserni Alimentation Couche-Tard kuuluva Circle K Florida äriüksuse jaemüügidirektoriks, teatas ettevõte.

Circle K Eesti ASi (endise nimega Statoil Fuel & Retail Eesti AS) omanikfirma, rahvusvaheline jaekaubanduse kontsern Alimentation Couche-Tard, nimetas ettevõtte Florida äriüksuse jaemüügidirektoriks Raimo Vahtriku, kes on üle 22 aasta töötanud Statoilis erinevatel juhtivatel ametikohtadel. Raimo Vahtrik suundub Ameerika Ühendriikidesse Florida osariiki ning hakkab Tampa linnas asuvas äriüksuse peakontoris jaemüügiüksust juhtima 10. mail 2016. Florida üksus opereerib 735 mugavuspoe ja teenindusjaamaga.

«Raimo on elav näide selle kohta, et julgetel ja ettevõtlikel inimestel Eestis on täiesti reaalne võimalus teha ka rahvusvahelist karjääri. Töötamine rahvusvahelise kontserni kohalikus üksuses annab selleks vajaminevad oskused ning  teadmised ja loob vajalikud eeldused. Circle K globaalses jaemüügiettevõttes on ühine sisemine tööjõuturg ning tööandjana on meil jätkuv ambitsioon oma töötajate arengu toetamiseks,» ütles Circle K Eesti ASi peadirektor Kai Realo.

Kaks kümnendit tagasi teenindusjaama juhatajana alustanud Raimo Vahtrik on töötanud Statoilis jaemüügijuhi, kinnisvarajuhi ja logistikajuhina. Viimaseks ametikohaks Eestis oli Vahtrikul ettevõtte juhtrühma tasemel ärikliendi müügi- ja teenindusdirektor, vastutades nii mootorikütuste tarne ja logistika, klienditeeninduse, maksekaartide administratsiooni ning mootorikütuste müügi eest äriklientidele. 2014. aasta märtsis suundus ta tööle kontserni Venemaa äriüksusesse, mis haldab 33 Statoili kaubamärgi all tegutsevat teenindusjaama riigi lääneosas.

«Olen väga uhke selle üle, mis me suurepärase meeskonnaga Venemaal saavutasime. Liikuda Eesti ärikliendi müügidirektori kohalt äriüksuse juhi ametipostile Venemaal oli minu jaoks väga suur samm. Ootan huviga võimalust liituda Circle K tiimiga Floridas ning jätkata enda arendamist Alimentation Couche-Tardi ühes suurimas ja paremini toimivas osakonnas. Loodetavasti jätan selle ametiaja jooksul  ka endast nende saavutustesse tagasihoidliku jälje,» sõnas Raimo Vahtrik.

Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, mis annab tööd 100 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 15 000 mugavuspoe ja teenindusjaama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles