2 = 1 ehk rohkemate võimalustega krediitkaart ettevõttele

, Swedbanki arvelduslahenduste müügijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: swedbank

Igal ettevõttel võib ette tulla aegu, kus hooajalistel või muudel põhjustel laekub raha ebaregulaarselt. Paindlikkus on tänapäeva ärimaailmas ülioluline märksõna ja sellepärast  laiendasime Swedbanki ärikliendi krediitkaardi võimalusi ning liitsime kaks populaarset teenust: krediitkaardi ja arvelduskrediidi. Unikaalsed 2=1 võimalustega kaardid on turul alates aprillist.

Ärikliendi krediitkaardiga saab mõistagi maksta nii Eestis kui ka välisreisidel, teha oste internetis ning võtta vajadusel automaadist sularaha välja. Et teie äri veel paremini edeneks, saab uute võimalustena nüüd teha kaardi kontolt ka ülekandeid ning kaardiga Swedbanki pangaautomaadis sularaha kontole panna. Krediitkaardi olemasolul on teie ettevõttel koguaeg avatud krediidilimiit ja ootamatu rahavajaduse korral ei pea te eraldi pangast laenu või arvelduskrediiti küsima.

Igale kaardiomanikule saab vastavalt vajadusele määrata krediidilimiidist erineva päeva-, nädala- või kuulimiidi, aga ka erinevad kasutusõigused nagu kaardiga maksmine ja/või sularaha väljavõtmine. Kui aga on soov või vajadus krediitkaardiga teha limiidist suurem ost, on see nüüd võimalik ka ärikliendi krediitkaardiga: lihtsalt kannate kontole puuduoleva summa ning saategi ostu ära teha. Ärikliendi krediitkaardi limiit saab olla 300-15 000 eurot.

Krediitkaardi olemasolul on teie ettevõttel koguaeg avatud krediidilimiit

Ärikliendi kuldkrediitkaardil on veel rohkem võimalusi

Kuldkrediitkaardiga kaasnevad suuremad limiidid (1 000-32 000 eurot) ning veel täiendavaid võimalusi, allahindlusi ja mugavusi. Eriti atraktiivseks teeb kuldkrediitkaardi äriinimeste hulgas sellega kaasnev tasuta reisikindlustuspakett, mis kehtib teile ja teiega koos tööreisil viibivale kuni kolmele kolleegile üle kogu maailma.

Kuldkrediitkaardiga tuleb kaasa ka Priority Pass liikmekaart, mille abil saab pikad ärireisid ja lendude ümberistumiste ooteajad muuta mugavamaks. Priority Pass liikmekaart avab enam kui kuuesaja lennujaama äriklassi ootesaalid.

Ettevõttele krediitkaardi taotlemiseks piisab Swedbanki kliendiks olemisest ja korrektsest makseajaloost. Kaardi saab kätte pangakontorist.

Krediitkaarti pakub Swedbank AS. Tutvuge teenuse tingimustega www.swedbank.ee/business, vajaduse korral konsulteerige pangatöötajaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles