Ettevõtte deebetkaarti saab tellida mugavalt posti teel!

, Swedbanki arvelduslahenduste müügijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: swedbank

Ettevõtja elu on kiire ja käik pangakontorisse firma uute deebetkaartide järele võtab oma aja. Säästke aega ja tellige ettevõtte pangakaardid hoopis posti teel oma firma kontorisse.

Posti teel saab tellida nii esmakordselt väljastatud kui ka aeguva kaardi asemele uue kaardi. Tasub teada, et posti teel saadetakse ainult deebetkaarte. Kui teie ettevõtte pangakaart hakkab aeguma ja sooviksite aega pangas käimiselt kokku hoida, siis muutke internetipangas aeguva pangakaardi kättesaamise viisi. Kindlasti kontrollige seejuures ettevõtte kontaktaadressi, et kaart ikka õigesse kohta saabuks. Seda kõike tuleks teha aegsasti ehk kuni 60 päeva enne kaardi aegumist. Uus pangakaart saadetakse kontaktaadressile lihtkirjana ja Eesti piires tasuta.

Kui saite kaardi kätte, siis enne kasutamist tuleb kaart internetipangas aktiveerida. Aktiveerimata kaart ei toimi ja sellega ei saa tehinguid teha. Selline süsteem kaitseb teie raha kontol ka juhul, kui kaart postiteekonnal kaob või kogemata valedesse kätesse satub.

Deebetkaarti pakub Swedbank AS. Tutvuge teenuse tingimustega www.swedbank.ee/business, vajaduse korral konsulteerige pangatöötajaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles