Meedia: Yahoo kõige tõenäolisem ostja on Verizon

BNS
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yahoo! peakorter Sunnyvale'is (California).
Yahoo! peakorter Sunnyvale'is (California). Foto: SCANPIX

USA meedia andmetel on telekomifirma Verizon üks tõenäolisemaid investoreid, kes võiks üle võtta majanduslikes raskustes oleva veebikontserni Yahoo.

Verizon Communicationi šansid tõusid, kuna teised suured turuosalised nagu Google'i emafirma Alphabet, Time ja Comcast otsustasid pakkumist mitte teha, kirjutas Wall Street Journal anonüümsetele allikatele viidates vahetult enne seda, kui saabus pakkumiste esitamise tähtaeg.

Samuti anonüümsetele allikatele viidanud Bloomberg News kirjutas, et Verizon Communications võistleb Yahoo põhitegevuse omandamisel vähemalt kahe pakkujaga ehk erakapitalifirmaga TPG ning reklaamifirmaga YP Holdings, endise nimega Yellowpages.com.

Briti tabloidi Daily Mail emafirma Daily Mail and General Trust teatas eelmisel nädalal, et peab samuti läbirääkimisi "mitmete osapooltega" võimaliku pakkumise tegemise osas, ent praegu pole teada, kas need läbirääkimised ka pakkumiseni jõudsid.

Yahoo põhitegevuse pakkumiste seis on ilmselt üks küsimusi, mille Yahoo juht Melissa Mayer teisipäeval esimese kvartali tulemuste tutvustamiseks korraldatud konverentsil tõstatab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles