Baltika suutis üle tüki aja müüginumbreid kasvatada

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika juht Meelis Milder.
Baltika juht Meelis Milder. Foto: Peeter Langovits.

Lõppenud aasta neljandas kvartalis suurenes Baltika jaemüük 7 protsenti, tegemist on esmakordse kvartaalse kasvuga viimase kahe aasta jooksul, teatas ettevõte.


Baltika neljanda kvartali konsolideeritud müügitulu ulatus 15,1 miljoni euroni. Regioonide lõikes suurendas ettevõte neljandas kvartalis jaemüüki nii Baltimaades kui Ida-Euroopas 8 protsenti.

Detsembris kasvas Baltika jaemüük eelmise aastaga võrreldes 11 protsenti ning seda 9 protsenti väiksema müügipinnaga. Baltika detsembri konsolideeritud jaemüük ulatus 4,8 miljoni euroni.

Suurimad müügikasvud saavutati detsembris Ida-Euroopa regioonis, kus müügid kasvasid 18 protsenti, sealhulgas Venemaa jaeturul 19 ja Ukraina turul 18 protsenti. Balti regiooni müügid kasvasid detsembris kokku 7 protsenti, sealhulgas Lätis 18 ja Eestis 12 protsenti.

2010. aastal ulatusid Baltika Grupi esialgsed auditeerimata müügitulud 52,2 miljoni euroni, mis oli eelnenud aastaga võrreldes 8 protsenti väiksem, sh jaemüük oli kokku 48,6 miljonit eurot (-6 protsenti) ja hulgimüük 3 miljonit eurot (-31 protsenti).

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles