Eesti üks suurimaid advokaadibüroosid lagunes kaheks

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aare Tark
Aare Tark Foto: Andres Haabu / Postimees

Eesti ühe suurima advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene partnerid jätkavad tegevust kahes eraldi büroos: Aare Tark jätkab juhtivpartnerina advokaadibüroos TARK ning Hannes Vallikivi juhtimisel loodi uus büroo TGS.

Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene pikaaegsed partnerid Hannes Vallikivi, Erki Kergandberg, Toomas Taube, Margo Lemetti, Piret Blankin ja Rolan Jankelevitš teatasid täna, et asutasid uue advokaadibüroo, mis kannab nime TGS, kus jätkavad 16 advokaati ja juristi. Lisaks loetletuile lisandusid partnerite ringi Elmer Muna ja Andres Siigur.

Alates 1991. aastal asutamisest Tark & Co ning 2010. aastast Tark Grunte Sutkiene ärinime kandnud advokaadibüroo uueks ärinimeks saab Advokaadibüroo TARK, mille juhtivpartnerina jätkab Aare Tark. Tema meeskonnaga liituvad partneritena Allar Aru, Tanel Tark, Marit Savi, Hannes Küün ja Lada Riisna.

Hannes Vallikivi põhjendas lahkulöömist vajadusega rakendada Eesti tugevaimate äriettevõtete teenindamisel uuemaid praktikaid büroo juhtimisel ja arendamisel.

«Advokaaditöö on ühelt poolt konservatiivne kutse, millel on ühiskonnas kõrge renomee ja tööl eriline roll - see aitab tagada ühiskonna liikmete võrdsust seaduse ees. Teisalt on meie valdkond pidevas muutuste keerises ja me peame olema ise kõige kiiremad, et pöörata oma nägu sinnapoole, kuhu vaatavad meie kliendid ja me peame neid kuulama,» ütles Vallikivi.

Eelmisel nädalal teatas Tark Grunte Sutkiene büroost lahkumisest ka pikaaegne partner Risto Vahimets, kes liitus advokaadibürooga Raidla Ellex.

Äripäeva advokaadibüroode käibe topi järgi oli 2014. aasta majandustulemuste põhjal Tark Grunte Sutkiene Eestis suuruselt viies advokaadibüroo, mille käive ulatus 3 024 832 euroni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles