G4S: kõik sularahaautomaadid said eurodega täidetud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sularahaautomaat.
Sularahaautomaat. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kella poole kaheksaks õhtul olid ASi G4S Eesti sularahavedajad täitnud eurodega ligi 800 üle Eesti asuvat sularahaautomaati.

«Täita nii suur hulk sularahaautomaate veidi enam kui ööpäeva jooksul oli G4Si jaoks väga ambitsioonikas ülesanne. See oli väga pingeline ööpäev. G4Si nimel tänan politseitöötajaid, kes julgestasid kõiki selle vastutusrikka perioodi rahavedusid. Mul on väga hea meel teatada, et koos tulime euroveoga edukalt toime ja kõigil Eesti inimestel on võimalik uue aasta alguses võtta automaatidest endale eurosid,» ütles sularahadivisjoni direktor Veiko Vaher.

«G4Si sularahavedajate järgmine suurem tööülesanne puudutab juba homme algavat paralleelkäibe perioodi, kus Eestimaa eri paikade panga- ja postkontoritesse tuleb kohale viia eurod ja sealt kroonid ära tuua,» lisas Vaher.

Kõik eurodega täidetud sularahaautomaadid jäävad kuni uue aasta saabumiseni tarbijatele suletuks. Erandina väljastavad 31. detsembri hilisõhtuni kroone Sampo ja Nordea panga sularahaautomaadid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles