Leedo vaidlustas järjekordse Väinamere hanke

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõru sadam.
Sõru sadam. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Vjatšeslav Leedo laevafirma Saaremaa Laevakompanii vaidlustas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kolmanda hanke Sõru-Triigi parvlaevaliinile ajutise vedaja leidmiseks.

Esimene Sõru-Triigi hange ebaõnnestus SLK maksuvõla tõttu, teisel hankel ei õnnestunud ministeeriumil samuti vedajat leida.

Hankega soovib ministeerium leida vedaja Sõru- Triigi liinile alates 1. oktoobrist kuni uue parvlaeva Soela liinile saabumiseni 2017. aasta mais. Eeldatav maksumus on 850 000 eurot.

Majandusministeerium kuulutas esimese Sõru-Triigi praamiliinile ajutise vedaja leidmise hanke välja möödunud aasta oktoobris. SLK tütarfirma Väinamere Liinid OÜ vaidlustas hanke toona nii riigihangete vaidlustuskomisjonis kui ka kohtus, põhjendades, et läbiviidav riigihange omab kontsessiooni tunnuseid ja vedaja leidmine sellele liinile ei ole lihtsustatud korras teenuse tellimisena võimalik.

Praegu teenindab Sõru-Triigi liini Väinamere Liinid parvlaevaga Kõrgelaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles