70 protsenti rahaautomaatidest on eurodega täidetud

Mirjam Mäekivi
, Postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovedu Tallinna kesklinnas
Eurovedu Tallinna kesklinnas Foto: Liis Treimann



Kella 10.40ks olid G4Si sularahavedajad jõudnud eurodega täita üle 70 protsendi Eesti ligi 880st sularahaautomaadist.

«Sularahavedajad annavad oma parima, et kõik, kes soovivad tähistada uue aasta saabumist, võttes sularahaautomaadist tuliuue euro, seda ka teha saaksid,» ütles sularahadivisjoni direktor Veiko Vaher.

Ta lisas, et G4S hoiab töös kõiki sularahaveosõidukeid ning loodab lõpetada sularahaautomaatide eurodega täitmise plaanipäraselt täna õhtuks.

G4Si inkassaatorid alustasid sularahaautomaatide täitmist 30. detsembri õhtul. Iga automaat, milles kroonid on eurodega asendatud, jääb kuni uue aasta saabumiseni tarbijatele suletuks. Erandina väljastavad 31. detsembri hilisõhtuni Eesti kroone Sampo ja Nordea panga sularahaautomaadid.

Kuna sularaha väljavõtmine on aastavahetusel piiratud, soovitab G4S varuda mõistlikul määral sularaha, et tagada maksevõimekus ka neis olukordades, kus pangakaardiga tasumine pole võimalik.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles