Oleg Ossinovski kaalub Horvaatia vagunitehase ostu (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Ossinovski.
Oleg Ossinovski. Foto: Peeter Langovits

Oleg Ossinovskile kuuluv Eesti rongifirma Skinest Rail on huvitatud Horvaatia turule sisenemisest ning kaalub muu hulgas pankrotis riikliku vagunitehase Gredelj ostu, kirjutab Horvaatia majandusväljaanne Seebiz.

2012. aastast Horvaatia vastu huvi tundnud Skinest Rail tutvustas kohtumisel riigi transpordiministri Oleg Butkovićiga enda plaane, teatab ajaleht. Muu hulgas huvitab Skinesti osalus reisirongiliiklust korraldavas firmas HŽ Putnički ja kaubatranspordifirmas HŽ Cargo.

Kuna Skinestil on Eestiski vagunite tootmine, on ettevõte huvitatud ka investeeringust riigile kuuluvasse vaguniehitusfirmasse Gredelj. Firma suhtes on alates 2012. aastast käinud pankrotiprotsess, ent Gredelj on siiski jätkanud rongide ehitamist. Väljaande teatel on Eesti ettevõte valmis Horvaatia valitsusele pakkuma koostööd ning kindlat turgu Gredelji vagunitele.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles