Maaeluministeeriumist lahkunud kantsler hakkab juhtima Eesti Gaasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaeluministeeriumi kantsler Ants Noot lahkub alates 1. aprillist ametist ja asub tööle erasektorisse. Kokku töötas Noot ministeeriumi kantslerina ligi 17 aastat.
Maaeluministeeriumi kantsler Ants Noot lahkub alates 1. aprillist ametist ja asub tööle erasektorisse. Kokku töötas Noot ministeeriumi kantslerina ligi 17 aastat. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

ASi Eesti Gaas tegevjuhina alustab tänasest tööd Eesti üks staažikam kantsler ja kogenud tippjuht, seni põllumajandus- ja maaeluministeeriumi juhtinud Ants Noot.

«Noot on laialdaste kogemuste ja visiooniga tugev juht, kes on end pikaaegselt tõestanud suure organisatsiooni eesotsas. Uue juhi kaudu soovime täiendada juhtimiskompetentsi ning kasvada maagaasi müüvast ettevõttest kliendile täisteenust pakkuvaks energiafirmaks,» märkis Eesti Gaasis enamusosaluse soetanud valdusettevõtte Infortar ASi juhatuse esimees Ain Hanschmidt pressiteates.

«Omamata ettevõttest veel täielikku ülevaadet, ei ole mul plaanis hakata kohe olulise mõjuga ümberkorraldusi tegema. Küll aga ei saa ignoreerida üha teravnevat konkurentsi nii gaasi- kui energiaturul laiemalt ning võttes arvesse ka uute omanike laienemisplaane, tuleb kindlasti üle vaadata Eesti Gaasi pikaajalised strateegilised eesmärgid, neid vastavalt muutunud ärikeskkonnale uuendada ning välja töötada ja ka rakendada tegevuskava nende saavutamiseks,» tähendas Noot. 

Noot alustab Eesti Gaasi tegevjuhina alates tänasest. Ettevõtte juhatuses jätkavad Raul Kotov ja Sergey Zagrebaylov, kes koordineerivad vastavalt müügitegevust ja infrastruktuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles