Investorid läksid Rumeenia fondi pärast Swedbanki vastu kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki kontor.
Swedbanki kontor. Foto: SCANPIX

Rumeenias kinnistutesse investeerinud ning pankrotistunud Nord Hill Land Portfolio raha kaotanud investorid esitasid Eesti suurima panga Swedbanki vastu Harju maakohtusse hagi kahju hüvitamise nõudega.

Mullu oktoobris kuulutas Harju maakohus välja Rumeenia kinnisvarasse investeerinud Nord Hill Land Portfolio pankroti, kuid tühjade pihkudega jäänud investorid ei andnud alla ning koondusid ettevõtte Bond Recovery alla. Investorid asusid otsima võimalusi 8,47 miljoni eurose kahju eest hüvitise saamiseks, vahendab Äripäev

Bond Recovery alla koondunud investorite esindaja vandeadvokaat Maria Mägi-Rohtmetsa sõnul said investorid tänu pankrotimenetlusele koguda rohkesti tõendeid.

Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask ütles, et kohtust ei ole pangale hagi edastatud ja nad ei saa seda kinnitada ega teha oletusi selle sisu kohta. 

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles