Johann Urb vilksatas Eesti telekanalil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johann Urb koos näitleja Laura Alleniga eile Kanal 2 ekraanil startinud uues põnevus-draamasarjas «Kõmulehe raisakotkad», kus eestlasel on läbiv kõrvalosa.
Johann Urb koos näitleja Laura Alleniga eile Kanal 2 ekraanil startinud uues põnevus-draamasarjas «Kõmulehe raisakotkad», kus eestlasel on läbiv kõrvalosa. Foto: tvguide.com

USAs elav eestlasest näitleja Johann Urb leidis ilmselt jõulude puhul juba teist korda lühikese aja jooksul tee Eesti telekanali ekraanile, kui mängis eile õhtul Kanal2 näidatavas sarjas «Knight Rider».

Urb (33) etendas kaks aastat tagasi vändatud seriaali osas pealkirjaga «Iguana rüütel» endist sõjaväelast, kes haudus kurja plaani relvade smuugeldamise alal.

Nagu sarnastes seriaalides kombeks, pöördus Urbi tegelase - nimega Skyler Rand -, plaan ta enda vastu, mis lubas seriaali peategelasel järjekordne misioon, kus must rääkiv auto tõhusaks abimeheks on, edukaks lugeda.

Kuulsat Urbi koostööfilmi «Kuum ja kole» (The Hottie and the Nottie», 2008) Paris Hiltoniga näitas Kanal2 23. detsembril.

Paar aastat tagasi tegi Urb kaasa Kanal11 näidatud seriaalis «Kõmulehe raisakotkad».

Johanni isa on laulja Tarmo Urb ja ema Maris Urb, USAsse isa juurde kolis mees 17selt, kui oli emigreerunud emaga Soome 10aastaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles