Millised ettevõtted on ameeriklaste silmis kõige mainekamad?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amazoni asutaja Jeff Bezos hoiab käes portaalis amazon.com müüdud esimest raamatut – Douglas Hofstadteri «Fluid Concepts and Creative Analogies».
Amazoni asutaja Jeff Bezos hoiab käes portaalis amazon.com müüdud esimest raamatut – Douglas Hofstadteri «Fluid Concepts and Creative Analogies». Foto: Repro

USAs tegutsevatest ettevõtetest hindavad ameeriklased kõige mainekamaks internetikaubamaja Amazon, vahendab Business Insider Reputation Institute´i uuringut.

Uuringust selgub, et ameeriklased kipuvad eelistama kohalikke ettevõtteid -  esikümnes on lausa seitse ettevõtet USA päritolu. Huvitaval kombel ei jõudnud esikümnesse aga Apple, mis Forbesi hiljuti koostatud edetabeli järgi on tarbijate seas maailma hinnatuim ettevõte.

TOP10:

1. Amazon

2. Hallmark

3. Samsung

4. Kellogg Company

5. Sony

6. Johnson & Johnson

7. Rolex

8. Intel

9. Netflix

10. The Walt Disney Company

Reputation Institute´i uuring viidi läbi käesoleva aasta esimeses kvartalis ning edetabel koostati kokku 83 000 hinnangu põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles