Vaata, kui palju on LHV suurimad osalused börsidebüüdil väärt (2)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Lõhmus
Rain Lõhmus Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Mais börsile mineval LHV pangal on 271 aktsionäri, neist suurim Rain Lõhmus. Tema osaluse väärtus oleks üle 43 miljoni euro. 

Rain Lõhmusele kuulub 27 protsenti LHVist, mis teeb temast suurima aktsionäri. Arvestades, et aktsia esmapakkumise hind on 6,95 eurot, oleks tema osaluse väärtuseks 43,75 miljonit eurot. 

Andres Viisemannile kuulub seitse protsenti LHVst, mis teeb tema osaluse väärtuseks üle 11,3 miljoni euro. 

6,1 protsenti LHVist kuulub Ambient Sound Investmentsile ehk Toivo Annusele, Jaan Tallinnale, Ahti Heinlale ja Priit Kasesalule. Osaluse väärtuseks teeb see üle 9,8 miljoni euro. 

Osaühingule Krenno ehk Mai Kaareperele kuulub 5,2 protsenti LHVst. Tema osaluse väärtus oleks 8,4 miljonit eurot. 

Suuruselt järgmine aktsionär on AS Genteel, mille omanikuks on Tiina Mõis ja osaluse suuruseks 4,3 protsenti. Selle osaluse väärtus oleks 6,9 miljonit eurot. 

Pea sama suur ehk neljaprotsendine osalus on ASil Amalfi ehk Heldur Meeritsal. Selle osaluse väärtuseks oleks ligi 6,5 miljonit eurot. 

OÜl Kristobal ehk Olaf Hermanil on kolmeprotsendine osalus. Selle väärtus IPOl oleks 4,8 miljonit eurot. 

2,8 protsenti kuulub SIA Krugmansile, mille omanikku ei õnnestunud leida. Selle osaluse väärtus oleks 4,5 miljonit eurot. 

OÜle Bonaares ehk Lembit Lumpile kuulub 2,5 protsenti LHVst. Selle osaluse väärtuseks on neli miljonit eurot. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles