Levira pikaajaline juht lahkub ametist (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Einpalu (vasakul) lahkub ametist.
Mart Einpalu (vasakul) lahkub ametist. Foto: Liis Treimann

Riigiettevõtet Levira 12 aastat juhtinud Mart Einpalu andis täna koostööpartneritele teada, et lahkub 1. juunist ametist.

«Annan teada, et esitasin märtsi alguses Levira nõukogule lahkumisavalduse,» sõnas Levira senine juhatuse esimees Mart Einpalu täna koostööpartneritele saadetud kirjas. 2003. aasta lõpust ettevõtet juhtinud Einpalu viimane tööpäev on 1. juuni.

Levira senise juhi sõnul hakkab ettevõtte nõukogu peagi uut juhti otsima. «Selle inimese leidmiseni olen mina ja ka kõik teised Levira tiimis jätkuvalt teie kõigi teenistuses,» kinnitas Einpalu koostööpartneritele.

«Tegin selle otsuse pärast pikka kaalumist,» lausus Einpalu kommentaaris Postimehele. Tema sõnul oli otsus selle üle, kas lahkuda või jääda, ühteaegu nii ahvatluseks kui katsumuseks. Levira suurimaks väärtuseks peab inimesi, kes ettevõttes töötavad.

«Mart ise soovis lahkuda,» sõnas Levira nõukogu esimees Tõnu Nirk. Rohkem ta Einpalu lahkumisavalduse tagamaid avada ei soovinud. Postimehele teadaolevalt on Levira juhi lahkumise taga parem tööpakkumine.

Levira on pilve-, meedia- ja ringhäälingu võrguteenuseid osutav ettevõte. Ettevõte, mille peakontor asub Tallinnas, haldab üht suurematest serverimajutuskeskustest Balti riikides. Levira on Põhja-Euroopa üks peamistest telekanalite väljastuskeskustest ning põhiline TV- ja raadiolevivõrkude operaator Eestis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles