Estonian Airi pankrotitoimkond kohtus: töötajate avaldus on kiuslik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi mudellennuk.
Estonian Airi mudellennuk. Foto: Urmas Luik

Estonian Airi endise piloodi Helen Reinholdi avaldus, et tühistada suurte võlausaldajate nägu pankrotitoimkonna koosseisu, on vastaspoole sõnul kiuslik ega väljenda sisulist huvi pankrotitoimkonna töö vastu.

Sellisele järeldusele jõudis täna Harju maakohtus Estonian Airi pankrotitoimkonda esindav advokaat Klen Laus, kes oli tulnud kohtusse koos aasta algul moodustatud pankrotitoimkonna esimehe, majandusministeeriumi õigusosakonna peaspetsialisti Ulla Saarega, vahendab Äripäev

Helen Reinhold Estonian Airi töötajate esindajana pole rahul, et lennufirma töötajate kui väikeste võlausaldajate huvid pole piisavalt hästi kaitstud Estonian Airi viieliikmelises pankrotitoimkonnas, kus on vaid üks väikeste võlausaldajate esindaja, kuid seegi Tallinna Lennujaama esindajana Ester Kodar ehk riigisektorist.

«Kui riik oleks tahtnud ajada ausat asja, oleks võinud hääletada toimkonda ka Estonian Airi töötajate esindajad, et ka neil oleks võimalik kogu protsessiga kaasas käia, kuid nad otsustasid hääletada nii, et mitte keegi teine peale riigi enda sinna ligi ei saa,» ütles võlausaldajaid esindav Karin Madisson.

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles