Riigi Kinnisvara ootavad ees sajad ehitushanked

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigi Kinnisvara ASi nõukogu esimees Taavi Rõivas.
Riigi Kinnisvara ASi nõukogu esimees Taavi Rõivas. Foto: Peeter Langovits

Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) nõukogu esimehe Taavi Rõivase sõnul on ettevõtte 2011. aasta eelarve peamiseks märksõnaks mahuka ja ajakriitilise CO2  investeeringute projekti
juhtimine.
 


«See toob kaasa sadu ehitushankeid, mis paneb Riigi Kinnisvarale väga tõsise vastutuse. Tuleval aastal alustatakse 189 hoone energiasäästlikumaks muutmisega. RKASi  viimaste aastate selgeks prioriteediks on olnud erinevad energiasäästlikkusele suunatud projektid ning seega on neil vajalik kogemus olemas,» lisas Rõivas.

Ettevõtte müügi- ja üüritulu (vastavalt 33,4 ja 14,4 miljonit eurot) stabiliseeruvad tuleval aastal 2010. aasta tasemel ja kiiret kasvu uuel aastal ei eeldata.
Tuleva aasta eeldatav

puhaskasum on 5,103 miljonit eurot, mis on käesoleva aasta kasumiootusest 51 protsenti madalam. Investeeringute maht väheneb käesoleva aastaga võrreldes 15 protsenti 30,48 miljoni euroni, samas kasvab osutatavate arendus-ja ehitusteenuste maht eelkõige CO2 investeeringutevoo juhtimise ning korraldamise tõttu.

Suurematest investeeringutest valmivad 2011. aastal Koidula raudteepiirijaam, Kallemäe, Vaeküla ja Porkuni koolihooned, Jõhvi politsei ja pääste ühishoone.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles