Putin lahendab majandusummikut öistel nõupidamisel

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli aastat tagasi käis Venemaa president Vladimir Putin lendamas koos kurgedega.
Neli aastat tagasi käis Venemaa president Vladimir Putin lendamas koos kurgedega. Foto: Druzhinin Alexei/ITAR-TASS

Venemaa president Vladimir Putin hakkas riigi majandusprobleeme valitsuse liikmetega arutama öistel nõupidamistel, mis meenutab Kremli varasema peremehe Jossif Stalini juhtimisvõtteid.

Korduvad öised nõupidamised riigi majandusprobleemide lahendamiseks on tingitud Putini tööga ülekoormatusest, vahendas presidendi pressiesindaja Dmitri Peskovi selgitusi RBK.

„See (Putini öised nõupidamised – toim) on selgitatav riigipea töögraafiku ülekoormatusega seoses pingelise rahvusvahelise olukorraga. Ilmselge, et rahvusvahelised asjaolud võtavad ära palju aega presidendi igapäevasest asjaajamisest,“ rääkis Peskov. „Lisaks sellele on meil veel sisemine päevakava ja nõupidamised konkreetsetes küsimustes, seotud majandusega, miostõttu ei õnnestu päevasesse aega mahtuda.“

Samas keeldus Peskov öiste nõupidamiste sisu avalikustamast.

Reede varahommikul ilmus Kremli internetileheküljele teade eelnenud ööl toimunud majandusteemalisest nõupidamisest, kus osalesid peaminister Dmitri Medvedev, asepeaminister igor Šuvalov, presidendi abi Andrei Belousov, rahandusminister Anton Siluanov, majandusarengu minister Aleksei Uljukajev, kontrollikoja juht Tatjana Golikova, samuti keskpanga president Elvira Nabullina.

Copy
Tagasi üles