Merkot esindab pistiseprotsessil Viktor Mõisja

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merko Ehitus.
Merko Ehitus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Merko Ehituse nõukogu otsustas eile valida aktsiaseltsi juhatuse täiendavaks liikmeks Viktor Mõisja, kes esindab ettevõtet järgmisel aastal algaval pistiseprotsessil.


Betoonitööde osakonna juhatajana töötanud Mõisja asus uuele ametikohale 21. detsembril. Tema vastutusvaldkonnaks saab olema kvaliteedijuhtimine ja järelevalve teostamine, teatas AS Merko Ehitus börsile.

Lisaks esindab Mõisja Merko Ehitust järgmise aasta 10. jaanuaril Harju maakohtus algaval protsessil, milles teiste kõrval süüdistatakse Merko Ehitust ja selle tütarfirmasid pistise (40 000 krooni eest turismifirma kinkekaarte ja raamat «Talurahva arhitektuur») andmises. Kriminaalmenetluses peab juriidilist isikut kohtuistungitel esindama juhatuse liige.

Mõisja on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli 1976. aastal ehitusinsenerina. Merko Ehituses on ta töötanud alates ettevõtte asutamisest ning suurema osa ajast betoonitööde osakonna juhatajana.

Mõisjale kuulub 13 151 Merko Ehituse aktsiat ning 23 108 Merko Ehituse emaettevõtte AS Riverito aktsiat. Riveritos täidab Mõisja ka nõukogu liikme kohuseid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles