Transpordi Varahaldus rendib Nordicale kolm lennukit (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NAG, uus lennuliin
NAG, uus lennuliin Foto: Marek Metslaid

Vastavalt Lufthansa Consultingu poolt läbi viidud avalikule rahvusvahelisele enampakkumisele rendib Transpordi Varahalduse (TVH) kolm Bombardier CRJ-900NG lennukit Nordic Aviation Group'ile, uue nimega Nordica. 

TVH juhatuse liikme Ergo Blumfeldti sõnul laekus rendikonkursile kaks pakkumist, millest parimaks osutus NA. «Rendilepingu pikkus on 13 aastat,» lisas ta pressiteates.

Nordic Aviation Group juhatuse esimehe Jaan Tamme sõnul on lennukipargi pikaajaliste rendilepingute sõlmimine olnud ettevõtte üks strateegiliselt tähtsamaid eesmärke. «See on nurgakiviks võimalusele ehitada üles stabiilne ja kvaliteetne teenus ning suurendada Eesti pilootide kasutamist ja eestikeelse pardateeninduse pakkumist,» ütles Tamm. Ta lubas, et uued ja otse nende poolt renditavad lennukid tagavad võimaluse astuda järgmisele kvaliteeditasemele.

Rendilepingust on teavitatud ka Euroopa Komisjoni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles