Video: tabloidleht Sun narris Old Spice`i hittreklaami

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader The Suni reklaamist
Kaader The Suni reklaamist Foto: Youtube

The Sun on Suurbritannia suurim tabloidleht, mis on juba 40 aastat avaldanud oma kolmandal leheküljel palja ülakehaga neidiste pilte.

Rubriigi juubeli tähistamiseks valmistas ajaleht reklaamvideo, mis sarnaneb ülesehituselt ühe tänavuse hittreklaamiga, milleks on Old Spice`i reklaam pealkirjaga «Mees, kelle moodi sinu mees võiks lõhnata.»

Suni turundusdirektor Barnaby Dawe seletas CampaignAlivele asjalugu järgnevalt: «Me vaatasime mõningaid oma kolmanda lehekülje kuulsamaid pilte, kui tähelepanu äratas üks 1973. aasta pilt Felicity Devonshirega hobuse seljas.»

Vahemärkusena olgu öeldu, et kõnealust Old Spice`reklaami tuntakse ka reklaamina «mehest, kes sõitis hobusega», siit paralleel, mida Suni turundusdirektor kirjeldab.

«Hakkasime selles stiilis fotosessioonil tööle, kui täiesti jubedal kombel hakkas tulemus sarnanema Old Spice`i reklaamiga. Üks asi viis teiseni ja enne, kui asjast arugi saime, oli modell Rosie filmistuudios, et filmida meie oma versioon,» seletas turundusdirektor Dawe.

Allpool saabki siis vaadata The Suni «kaverit» ja Old Spice`i «originaali».

Suni kohta veel niipalju, et kolmanda lehekülje poolpalja tüdruku pilti on nad suutnud lehes hoida vaatamata poliitikute ja mõnede teiste raevule. Sellest rubriigist on kujunenud keskne element lehe turupositsioonis, mis väljendub suurimas läbimüügis Inglismaa tabloidide seas.

Sun ilmub iga päev, selles ilmuvad uudised on lühikesed, tähtsatele spordivõistlustele saadab leht alati ajakirjanikud kohale, samuti on ajalehe ajakirjanikud alati kohal seal, kus võitlevad briti sõdurid, et oma poistele ja nende lähedastele kodumaal toeks olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles