Valdo Kalm alustab täna Tallinna Sadama juhina tööd

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Kalm
Valdo Kalm Foto: Liis Treimann

Tallinna Sadama juhatuse esimehena alustab täna tööd Valdo Kalm, kelle üheks ülesandeks saab ka ettevõtte hea maine taastamine.

Uue juhi esmaste eesmärkide hulka kuuluvad uute võimaluste leidmine logistikaahela toimimisel koostöös Eesti Raudtee, Tallinna Sadama klientide  ja teiste logistikaettevõtetega; parvlaevanduse edukas käivitamine ja opereerimine; reisijateveo positiivsete arengute jätkamine ja  Vanasadama kinnisvaraarenduse edasiviimine ning ettevõtte hea maine taastamine, teatas ettevõte.

Tallinna Sadama juhatuse esimehe ametikohale motiveeris Kalmu kandideerima eelkõige riigile kuuluva ettevõtte potentsiaal – Tallinna Sadamal on head ärivõimalused kui ka märkimisväärne  roll Eesti ühe olulisima majandusharu eestvedajana ehk logistikavedurina.

Kalmu visioon on arendada Tallinna Sadamast üks kõige moodsamatest sadamatest  Läänemere ääres. Uue juhi jaoks tähendab moodsus näiteks seda, et tulevikus oleks nii reisi- kui ka kaubaveoklientidele kogu asjaajamine tehtud väga lihtsaks, toimib bürokraatia ja paberivaba digitaliseeritud keskkond. Lisaks soovib uus juht, et Tallinna Sadamast saaks moodne ja innovaatiline merevärav nii Tallinna linna kui kogu Eesti jaoks.

Valdo Kalmu kõrval jätkab Tallinna Sadama juhatuses tööd Marko Raid, kelle teenistuslepingut on pikendatud 31. maini, hiljemalt mis ajaks esitavad juhatuse liikmed Kalm ja Raid nõukogule oma nägemuse ettevõtte edasise juhtimisstruktuuri ning juhatuse liikmete arvu ja fookusvaldkondade kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles