Atria pole Vastse-Kuuste lihatööstusele seni ostjat leidnud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atria Eesti Vastse-Kuuste lihatööstus.
Atria Eesti Vastse-Kuuste lihatööstus. Foto: Margus Ansu

Atria Eesti peab aprillis sulgemisele mineva Vastse-Kuuste lihatööstuse müügiks läbirääkimisi, ent need ei ole kindlate kokkulepeteni seni jõudnud.

«Me ei ole kunagi soovinud Vastse-Kuuste tööstust täielikult sulgeda, vaid meie huvi on eelkõige see, et keegi teine selle üle võtaks,» ütles Atria Eesti juhatuse esimees Olle Horm BNSile.

Ta kinnitas, et ettevõte peab tööstuse müügiks läbirääkimisi. «Aktiivsed kõnelused käivad, ent midagi kindlat mõistagi ei ole, kindlaid kokkuleppeid pole ning seetõttu väga palju rohkem kommenteerida ei saa,» ütles Horm.

Atria loodab tema sõnul kõnelustega lõpule jõuda enne aprillikuud, kui tööstuses tegevus lõpeb. «Optimism käib minu palga sisse ja lootus sureb üleüldse viimasena. Teeme kindlasti kõik selleks, et enne kokkuleppele jõuda,» ütles Horm.

Atria Eesti AS lõpetab aprillis oma Põlvamaal Vastse-Kuustes asuva lihatööstuse tegevuse ja koondab sealsed ligemale 40 töötajat. Praegune turuolukord selline, et kahele tehasele ei jätku enam tööd ning kogu tootmine koondub Valka, rääkis Holm jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles