Suurvõlgnik kogub nõudeid Julianus Inkasso vastu kohtusse minemiseks (5)

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Fjodorov (keskel) lõi uue äri.
Artur Fjodorov (keskel) lõi uue äri. Foto: Mihkel Maripuu

Läinud sügisel pankrotistunud ehitusfirma E&G omanik Artur Fjodorov tuli välja uue äriplaaniga, pakkudes inkassofirmade vastu võitlemise teenust.

«Inkassoabi on projekti esimene faas, millest kasvab välja uus, virtuaalne ja kaasaegne õigusbüroo-nõustamisteenus. Eelkõige on selle uue teenuse sihtgrupiks inimesed, kellele seni on advokaadibüroode teenus jäänud kättesaamatuks ning kes on seetõttu olnud sunnitud taluma oma õiguste rikkumist,» põhjendas Fjodorov Äripäevale Inkassoabi loomist. «Eriti palju on selliseid juhuseid minu arvates inkassomaastikul, kus inimesi pannakse hirmutades ja eksitades maksma kümneid kordi suuremaid summasid, kui see seaduse järgi õigustatud oleks.»

Peale selle koondab Inkassoabi nõudeid, et esitada hagi Julianus Inkasso vastu, sest «on tekkinud olukord, kus ebaõiglaselt võlglaseks tembeldatud inimene peab pöörduma kohtusse selleks, et tõendada võla puudumist.»

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles