Joel Volkov võtaks president Ilvese oma äridelegatsiooni liikmeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reklaamibüroo Tank juht Joel Volkov
Reklaamibüroo Tank juht Joel Volkov Foto: Priit Simson

President Toomas Hendrik Ilves ja proua Evelin Ilves kohtusid oma esmaspäevasel külaskäigul Baltika loomekvartalisse Eesti loomemajanduse pioneeridega.

Nagu kirjutab Okia e-turundusfirma töötaja Kaupo Kalda ettevõtte blogis, läks kohvilauas jutt tähtsate külalistega loovuse ja innovatsiooni teemadele, kus jutujärje eest kandis hoolt reklaamigentuuri Tank pealik Joel Volkov.

«Mulle meeldis Joeli perspektiivipööramine, kus võimaliku skeemina võetaks hoopis härra President kaasa loomeekspordi visiitidele, mitte ärimehed ei kurseeriks riigijuhi järel, » vahendab Kaupo Kalda jutuainet.

«Olgu selleks Aasia või muud turud. Näiteks. President on igati valmis sedasorti ühisprojekte kuulama ning neis ka osalema, aitama Eesti loomemajandust maailmale paremini tutvustada ning leidma oma esindusvisiitidele sügavamat tähendust. Loovinimeste ülesanne on muidugi sellekohaseid häid ideid genereerida,» kirjeldab Okia blogi vastastikuse mõistmise õhkkonnas möödunud mõttevahetust.

Meenutagem, et president Ilves on oma isikliku panusena aidanud Eesti ärimeestel luua ärikontakte Silicon Valleys, kui president Ilves oli USAs visiidil mullu suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles