Talleggi munade asemele tulevad Eggo munad (3)

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DAVA Foods Estonia tegevjuht Juha-Pekka Takku.
DAVA Foods Estonia tegevjuht Juha-Pekka Takku. Foto: DAVA Foods

Seni Talleggi kaubamärgi all mune tootnud ja müünud DAVA Foods hakkab tänasest müüma Eestis Eggo kaubamärgi all, lõpetades Talleggi kaubamärgi kasutamise.

Ühtlasi teatas Taani firma, et investeerib viis miljonit eurot munatoodete tootmisesse, tootearendusse ja turustamisesse Eestis.

«Plaanime Eesti munatööstusesse investeerida nii tehnoloogiasse kui ka tootearendusse ning panustada kogu toodangu kvaliteeti laiemalt,» ütles DAVA Foods Estonia tegevjuht Juha-Pekka Takku ettevõtte pressiteate vahendusel.

Takku sõnul on DAVA Foodsil on Eggo toodetega kavas anda lisaväärtust kogu munatoodete kategooriale Eesti turul, kasvatades seeläbi turgu ja tarbimist tervikuna.

«Näeme Eesti turul koosmõjus teiste turgudega suurt potentsiaali ning kavatseme investeeringuid Eestisse lähiaastatel suurendada,» ütles Takku.

Mullu Talleggi munatootmise ostnud Taani ettevõte DAVA Foods on praegu Eesti suurim munatootja. Aastas toodab DAVA Eesti tütarfirma ligi 95 miljonit kanamuna. DAVA Foodsile kuulub Tallinna külje all Lool Eesti suurim farm kaheksa kanala ja 330 000 kanaga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles