Piers Morgan võtab teatepulga legendaarselt saatejuhilt Larry Kingilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Larry King
Larry King Foto: SCANPIX

Inglane Morgan (45), endine tabloidlehe toimetaja, on mees, kes võtab üle Larry Kingi (77) tööposti USA televõrgu CNN vestlussaate juhina.

Täna õhtul läheb oma 25. hooajal eetrisse viimane Kingi juhitud saade «Larry Kingi Show», Morgan alustab Reutersi teatel tööd jaanuaris.

«Terve Ameerika ootab ja vaatab, mida ma selle saatega teen. Ei tahaks vedada alt Suurbritanniat; mul on väheke tunne, nagu hakkaksin esinema oma rahvuslipu all,» rääkis Morgan briti ringhäälingukompanii BBC raadiouudistele, et ta loodab kujundada šõust isikupärase telesaate.

«Ma olen teistsugust laadi intervjueerija,» sõnas Morgan kujuteldava mantli kohta, mida Larry King on varna riputamas.

Üldiselt leitakse Kingi kohta, et tema intervjueerimisstiil on selline sõbrustav ja mõneti «pehme». Kingi saates on käinud teiste seas näiteks Iraani president Mahmoud Ahmadinejad ja laulja Lady Gaga.

«Ma arvan, et mind ei saa keegi süüdistada pehmes intervjueerimisstiilis,» sõnas Morgan, lisades, et talle meeldib intervjuudeks põhjalikult ette valmistada, kui Kingi stiiliks oli kohapeal improviseerimine ja nii-öelda «lendlemine».

Vastates küsimusele, keda ta tahaks esimesena intervjueerida, ütles Morgan, et on juba pikemat aega arvanud, et selleks võiks olla USA president Barack Obama.

USA telepublik on pisut Morganiga tuttav, kui on näinud teda viimasel ajal külaliskohtunikuna talendisaates saates «America`s Got Talent», koos teise kuulsa briti Simon Cowelliga.

Morgan loodab samuti, et jänkid mõistavad tema inglise huumorit. Peale lehetöö jätmist paar aastat tagasi on ta juhtinud telesaateid UKs.

Piers Morganil on kaudneseos ka Eesti meediaga. Nimelt on endine Õhtulehe ajakirjanik Katrin Lust-Buchanan kirjeldanud oma Õhtulehe veebis avaldatavas blogis, kuidas ta tutvus Morgani kui kolleegiga briti tabloidlehes Daily Mirror ning et tal on põhjust Morganit oma heaks tuttavaks pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles