Silvano avab Valgevenes sel aastal 15 kauplust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milavitsa pesupood.
Milavitsa pesupood. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Silvano Fashion Groupi Valgevene tütarettevõte Milavitsa avas reedel Minski kaubanduskeskuses Pealinn uue 260-ruutmeetrise kaupluse ning plaanib riigis sel aastal käivitada veel 15 poodi, kirjutab Valgevene uudisteportaal Tut.by.

Avatavatest poodidest kavandab Milavitsa ligikaudu pooled käivitada Minskis ning ülejäänud väiksemates piirkondades, ütles ettevõtte müügijuht Jevgeni Zuev avamisüritusel. «Aastal 2016 keskendume mitte ainult tuludele, vaid ka arendamisele. See kehtib nii tootmisliinide kui müügitegevuse osas,» lisas ta, vahendab BNS.

Eelmisel aastal müüs Milavitsa 10 miljonit kaubaühikut. Ettevõtte juhi Jelena Tkatšenko sõnul on see «pisut vähem kui 50 miljonit eurot,» mis tähendab 2014. aastaga võrreldes 35–37-protsendilist kahanemist. See peegeldab elanikkonna vähenenud ostujõudu ning devalveerimislainet.

Seetõttu on Milavitsa pidanud ka kulusid kärpima. «Praegu on Milavitsal 1000 töötajat, partnerettevõtetel 1500. Enne oli meil 1200 inimest ning allhankijatel 2000 ja veidi peale,» ütles Tkatšenko portaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles