Postimees teeb otseülekande energiapoliitika konverentsilt

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 15. veebruaril toimub KUMU auditooriumis Maailma Energeetikanõukogu konverents «Trilemma - teekaart tasakaalus energiapoliitikani».

Konverentsi peaesineja on Philip Lowe, eelmine Euroopa Komisjoni energia peadirektoraadi juht. Eesti ekspertidest esinevad konverentsil Eesti Energia juhatuse liige Margus Vals ja majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Ando Leppiman.

Päeva lõpetab diskusioon teemal, kuidas tasakaalustada Eesti energiapoliitika. Diskussioonis liituvad Ando Leppimaniga keskkonnaministeeriumi asekantsler Meelis Münt ja rahandusministeeriumi asekantsler Dmitri Jegorov. Konverentsil kõlanu võtab kokku Maailma Energeetikanõukogu Eesti rahvuskomitee peasekretär Mihkel Härm.  

Maailma Energeetikanõukogu on 1923. aastal asutatud rahvusvaheline energeetika erinevaid sektoreid ühendav organisatsioon.

15.00-15.40        Philip Lowe «Three challenges for European Energy: Climate, Competitiveness and Security of Supply»  

15.40-16.10        Margus Vals «Energiatrilemma Eesti Energias»  

16.10-16.30        Ando Leppiman «Eesti pikaajaline plaan trilemma tasakaalustamiseks»  

16.30-17.00        Ando Leppiman, Meelis Münt, Dmitri Jegorov - diskussioon teemal «Trilemma tasakaalustamine - millest alustada?»

17.00-17.15        Kokkuvõte, Mihkel Härm

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles