Suurvallandamine Keilas: käis pauk ära ja oli vaikne (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PKC tehase tööliste suitsunurk leidis eile tavapärasest sagedamat kasutamist, sest uudis töökoha peatsest kaotamisest tegi seni nii kindlana tundunud elu nautinud inimeste meele mõruks.
PKC tehase tööliste suitsunurk leidis eile tavapärasest sagedamat kasutamist, sest uudis töökoha peatsest kaotamisest tegi seni nii kindlana tundunud elu nautinud inimeste meele mõruks. Foto: Mihkel Maripuu

Tehasehoone külge suitsetajatele ehitatud puur oli ainuke koht, kust eile hommikul valusa uudisena koondamisteadet kuulnud juhtmeköidiseid valmistava PKC töötajad said võimaluse ajakirjanikega suhelda.

«Näete, press ongi juba kohal, kas keegi soovib meediatäheks saada,» viskavad suitsetavad naised trellide vahelt vene keeles nalja.

Meediatäheks ei soovi mitte keegi. Kõik puuris istujad hoiavad selga kaamera poole, et jääda lojaalseks firmale, kes just äsja on neile teatanud masskoondamisest. Töötajaid oleks justkui instrueeritud, et räägib vaid ettevõtte juht Merle Montgomery.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles