Leedo laevafirma jätkab Paloga kohtuskäimist

Aivar Õepa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urve Palo
Urve Palo Foto: Mihkel Maripuu

Vjatšeslav Leedole kuuluv Väinamere Liinid OÜ kaebas edasi Harju maakohtu otsuse, millega ettevõte hagi endise majandusministri Urve Palo vastu rahuldamata jäeti.

Laevafirma sammust teatas Palot esindav vandeadvokaat Terje Eipre.

Eipre sõnul avaldas Harju maakohus oma otsuses üheselt ja selgelt, et Palo ei ole avaldanud parvlaevahanke kohta valeandmeid. «Loomulikult saan aru, et vastaspoolele otsus meeldiv pole, kuid vahel peaks oskama ka soliidselt kaotada,» märkis vandeadvokaat.

Väinamere Liinid OÜ esitas mullu septembris maakohtusse hagi, väites, et Palo meedias esitatud andmed suursaarte parvlaevahanke kohta on ebaõiged. Ettevõtte hinnangul polnud hinnavahe Tallinna Sadama pakkumusega mitte 60 miljonit eurot nagu Palo ja majandusministeerium olid meediale teatanud, vaid hoopis 29,8 miljonit. Leedo ettevõte taotles, et Palo peab meediale esitatud valeväited omal kulul avalikult ümber lükkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles