Eestis võttis perearstidest enim dividende Mohammed Abas (1)

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

2015. aastal võttis Eestis perearstidest kõige rohkem dividende, ligi 270 000 eurot, Rootsis elav Mohammed Jabbar Abas, kes tõenäoliselt on Iraagi päritolu, selgitas välja Meditsiiniuudised.

Perearstide dividendide TOPi vaadates võib ühtpidi rahuloluga nentida, et turg on korrastumas ja miinimumpalka maksvaid dividendivõtjaid on ülivähe, kuid teisalt paneb hämmelduma TOPi tipp, kus troonivad võõrad nimed, kirjutab Meditsiiniuudised.

Alustuseks äratab tähelepanu, et esimese kahe perearsti võetud dividendid on teiste omadest kordades suuremad, esimesel suisa mitu korda ning teiseks hakkab silma nende nimede võõrapärasus.

Kui esimesel kohal on alaliselt Rootsis elav Mohammed Jabbar Abas (268 309 eurot), siis talle järgnev Ilgizär Sadõjk (89 500 eurot) on täiesti Eesti arst, kes lõpetas TÜ arstiteaduskonna 1993. aastal ning kes räägib ka vabalt eesti keelt.

Loe pikemalt Äripäevast. Dividendide kogutabeliga on võimalik tutvuda SIIN.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles