Nordic Aviation meelitas tippjuhi airBalticust üle (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Aviation Groupi lennuk.
Nordic Aviation Groupi lennuk. Foto: Liis Treimann

Detsembri lõpuni Läti odavlennufirma airBaltic Eesti haru ning kaheksa riigi maapealse teeninduse juhina töötanud Tiina Riismandel on aasta algusest ametis riikliku lennukorraldaja Nordic Aviation Group teenindusjuhina.

«Olin airBalticus lisaks Eesti filiaali juhataja positsioonile kuus aastat ka maapealse teeninduse juht kaheksas erinevas riigis – Eesti, Soome, Rootsi, Ühendkuningriik, Šveits, Belgia, Ungari, Itaalia –, mis andis mulle mitmekülgset teavet ja kogemust teenindusvaldkonnas, lisaks kõigele muule,» ütles Riismandel BNS-ile.

Ta rääkis, et asus Nordic Aviationisse tööle teenindusjuhina. «Soovin oma teadmiste ja kogemustega panustada ning kaasa aidata Eesti lennufirma arengusse,» ütles Riismandel ja märkis, et peamine töö eesmärk on reisijate rahulolu suurendamine ja püsikliendibaasi arendamine.

«Minu roll on pöörata tähelepanu klienditeenindusele, parendada – ja arendada – kogu teenindusprotsessi, mille eesmärk on pakkuda reisijatele igapäevaselt meeldivat ja sujuvat teenindust nii reisiterminalis kui ka lennuki pardal,» ütles Riismandel.

Riismandel asus airBalticu maapealse teeninduse juhiks 2009. aastal, Eesti haru juhiks sai ta 2014. aasta alguses. Enne airBalticusse tööle asumist töötas ta kümme aastat Estonian Airis vahetusevanemana ning enne seda Tallinna lennujaamas.

Nordic Aviation alustas lendude korraldamist 8. novembril ehk päev pärast seda, kui Euroopa Komisjon tegi negatiivse riigiabiotsuse Estonian Airi osas. Praegu opereerib ettevõtte lende Adria Airways. Jaanuari lõpus alustas Nordic Aviation lende uue Regional One'ilt renditud CRJ-700 tüüpi lennukiga ja eestikeelse pardateenindusega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles