Maxima survestab lumetormi tõttu tarnijaid

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostuöö Pärnus Maxima hüpermarketis.
Ostuöö Pärnus Maxima hüpermarketis. Foto: Ants Liigus

Kauplustekett Maxima saatis värske kauba tarnijatele kirja, kus käsib viimastel toiduained kohale toimetada, olenemata sellest, kui paks lumi maas on.

«Meie otsus kauba tarnete suhtes on selline, et värske kaup peab olema poes olemas, sest kauplused on avatud ilmaoludest olenemata,» seisab kirjas.

Keti esindaja Ty Lehtmäe ütles, et surve tarnijatele on tingitud omakorda klientide survest Maximale. «Klientide pool tuleb täpset samasugune suhtumine, nemad ootavad, et meie kenasti kaupa müüksime et letid oleksid täis,» põhjendas ta.

«Kiiresti riknevatel kaupadel pole võimalik hoida suuri tagavarasid ning lisaks soovib klient kauplusest leida ikka ja alati värske sama päeva leiva ning piimatoote,» ütles Lehtmäe.

Hetkel pidavat Maximates kõik veel olemas olema, kuid kui täna tarnet ei peaks toimuma, võib tekkida olukord kus kaupa ei piisa.

«Kui meedia vahendusel kutsutakse inimesi üles varuma toiduaineid, tikke ning küünlaid ja mitte nädalavahetusel kodunt lahkuma, peavad meie kauplused olema ka selleks valmis, et klient kõik vajaliku täna leiaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles