Finnairi lende takistab nüüd reisisaatjate puudumise asemel torm

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Helsingi liinil kurseeriv Finnairi lennuk.
Tallinn Helsingi liinil kurseeriv Finnairi lennuk. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Eile öösel lõppes Finnairi salongipersonali töötajate streik, kui osapooled jõudsid rahuldava kokkuleppeni. Ilmastikutingimustest sõltuvalt püüab Finnair täna teostada Tallinna ja Helsingi vahel kaks edasi-tagasi lendu. Streigist häiritud Finnairi graafikujärgne lennuliiklus taastub nädalavahetuse jooksul.

«Kuna ilmastikuolud on keerulised, võivad plaanitud lennud hilineda või ära jääda, seetõttu palume kõigil reisijatel jälgida toimuvate lendude kohta infot Tallinna Lennujaama ja Finnairi kodulehelt,» teatas Finnairi Baltimaade müügijuht Guerman Tyvoniouk.

Soome stjuardesside ja stjuuardite ühendus SLSY nõustus Finnairi salongipersonali kollektiivlepingu tingimustega, mille tulemusena lõppes eile hilisõhtul 30. novembril alanud SLSY streik. Uus salongipersonali kollektiivleping tagab Finnairile soovitud kulude kokkuhoiu läbi efektiivsema tööjaotuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles