Rakvere lihaauto oli öösel lumevangis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõo lihatööstuse verivorstid
Nõo lihatööstuse verivorstid Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Rakvere lihatööstuse auto, mis pidi eile õhtul kaubad Lõuna-Eestisse viima, oli öösel lumevangis ning jõudis alles täna keskpäeval kohale.

«Rakvere teed on halvas olukorras, autod ei saa laadima ning hiljem ei saa kaupadega välja,» sõnas Rakvere Lihatööstuse logistikadirektor Tarmo Rei.

Tartu kauplustesse peaks kaup Rei sõnul kohale jõudma, kui laialivedu hästi läheb. Ka Tallinna poole on autod teel. Ainult Ida- ja Lääne-Virumaal on teed Rei sõnul väga halvas olukorras.

Nõo lihatööstuse müügi- ja turundusjuhi Simmo Kruustüki sõnul võivad kaubad mõnel pool hilineda «Kaubad välja viimata ei ole jäänud, kuid raskusi on Lääne- ja Ida-Virumaaga ning seal jõuavad kaubad kohale suurte hilinemistega. Väiksemad maapoed on täna kohati kinni ja autod on sealt pidanud tagasi tulema, sest ei ole kedagi, kellele kaupa üle anda,» sõnas Kruustük.

«Täna pidi olema müügikoosolek, aga ainult pool osalistest jõudis kohale. Inimestele, kes tormiga tööle ei jõudnud, makstakse päeva eest töötasu ikkagi välja. Tegemist on vääramatu jõuga ja selle vastu ei saa keegi,» nentis Kruustükk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles