Helsingin Sanomat läks iPadile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helsingin Sanomat
Helsingin Sanomat Foto: Mihkel Maripuu

Soome suurim päevaleht on esimesi päevi kättesaadav Apple`i tahvelarvutil, kus lehenumber on üleval hommikul kella kuuest ja maksab 1,59 eurot ehk 25 krooni.

Esialgu on ajalehe iPad-versiooni hind sama kui paberväljaandel ja  ja sisu sama mis Helsingin Sanomate (Hesari) veebiväljaandel, kirjutab marmai.fi.

«Meedia on muutuste keerises. See on meile positiivne väljakutse. Tehnilised uuendused on võimalus teenida neid lugejaid, kellele selline formaat sobib,» ütles ajalehe peatoimetaja Mikael Pentikainen.

Tema sõnul panustab Hesari uutesse kanalitesse unustamata paberlehte. Toimetus soovib avaldada iPadil väljapaistvat ajakirjanduslikku sisu, kuhu on lisatud ohtrasti pilte ja videoid.

Lugejad saavad avaldada arvamusi uuest versioonist Hesari Facebooki lehel ja Hesari Next blogis. Esimeste arvamuste põhjal on toimetus juba otsustanud varustada lehe iPad-versiooni koomiksite ja ilmateatega.

Hesari lisab oma teadaandes, et ka parim viis uue tehilise versiooni reklaamivõimaluste kasutamiseks selgitatakse välja katse-eksituse meetodil koostöös reklaamiklientidega.

Lähitulevikus saab Hesari olema saadaval ka teistel tahvelarvutitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles