Finnairi streik toob Tallinkile kasu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna reisisadam
Tallinna reisisadam Foto: Peeter Langovits

Eelmisel nädalal, kui streigi tõttu jäid ära Finnairi lennud, kasvas hüppeliselt reisijate huvi Tallinki Tallinn-Helsingi liini vastu.

«Juba eelmisel nädalal oli märgata märkimisväärset nõudluse kasvu Tallinki laevareiside suhtes. Tavapärane kõnede arv, mis meie Eesti kõnekeskusesse päeva jooksul laekub, jääb kuni 1300 ringi. Eelmisel nädalal tuli aga ette päevi, kus kõnede arv ulatus 3000-ni,» kommenteeris Tallinki avalike suhete juht Luulela Lääne.

Lisaks ärajäänud Finnairi lendudele on Lääne sõnul Tallinki reisijate arv kasvanud ka ärajäänud Lindaliinide laevareiside arvelt. Lääne sõnul on suurenenud ka huvi jõulu- ja aastavahetusreiside vastu.

Täpne reisijate arvu avaldab Tallink aga läbi börsisüsteemi. «Tavaks on saanud, et avaldame reisijate arvu liini ja kuu lõikes, mitte nädalate kaupa,» lisas Lääne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles