Tallinna ja Helsingi vaheline lennuliiklus katkes keskpäeval

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi logoga reisilennukid
Finnairi logoga reisilennukid Foto: AFP / Scanpix

Viimane lennuk Tallinnast Helsingisse väljus kell 12.40, edasised Finncommi lennud Tallinna ja Helsingi vahel täna ja homme tühistatakse.

«Salongipersonali streigi algamisega tuleb meil tühistada suurem osa graafikujärgsetest liinilendudest. Samuti jäävad täna pärastlõunast ära ka kõik Tallinna ja Helsingi vahelised lennud. Kuna hetkel on ebaselge kui kaua streik kesta võib, palume kõigil Tallinnast reisi alustavatel klientidel võimalusel reis edasi lükata,» kommenteeris olukorda Finnairi Baltimaade müügijuhi Guerman Tyvoniouk.

Reisijatel, kelle lend seoses streigiga tühistatakse ja kes saavad oma reisiplaane muuta, on võimalus oma lend edasi lükata kuni 31. märtsini 2011 või tühistada. Juhul kui klient soovib reisi tühistada, võimaldab Finnair tühistatud lennule ostetud piletile kasutamata osa eest tagasimakse.

Infot toimuvate ja tühistatud lendude kohta saab jälgida Finnairi kodulehelt kui ka Facebooki aadressil www.facebook.com/Finnair.

Finnairi klienditoega Eestis saab ühendust (E - R 9.00 - 17.00) telefonil +372 6 266 309. Soome klienditugi vastab telefonil +358 600 140 140 (€3.12/vastuvõetud kõne + operaatori tasu) ööpäevaringselt. Finnair palub helistades varuda kannatust, sest liinid on ülekoormatud. Seetõttu palutakse klientidel jälgida infot ka Finnairi kodulehel, kus teavet pidevalt uuendatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles