Kaos Twitteris: viis tippjuhti ütlesid töölepingu üles

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twitteri üks asutajaid Jack Dorsey.
Twitteri üks asutajaid Jack Dorsey. Foto: AFP/SCANPIX

Mikroblogivõrgustiku Twitter asutaja ja tegevjuht Jack Dorsey tunnistas säutsu vahendusel, et ettevõttest otsustasid korraga lahkuda viis tippjuhti, kirjutab Re/Code.

Lepingu ütlesid üles meediajuht Katie Stanton, tootejuht Kevin Weil, inseneriüksuse juht Alex Roetter ning personalijuht Brian Schipper. Lisaks neile teatas pühapäeval eraldi oma lahkumisest Twitteri omanduses oleva videorakenduse Vine juht Jason Toff, kes jätkab tööd Google´is.

Kuigi mitmed meediaväljaanded teatasid, et tegu oli vallandamistega, lükkas Dorsey need väited ümber.

«Kõik nad otsustasid ise lahkuda,» kirjutas ta säutsus.

Seni, kuni viiele tippjuhile asemikud leitakse, jagatakse suur osa vastutusest ja ülesannetest ärijuhi Adam Baini (kes hakkab tegelema meedia ja personaliküsimustega) ning tehnoloogiajuhi Adam Messingeri (kes hakkab ajutisel tegelema toote- ja inseneriüksuste juhtimisega) vahel.

Dorsey rõhutas säutsus, et tippjuhtide lahkumine ei tähenda seda, et ettevõtte tooted ja teenused hakkaks selle tõttu kannatama.

«Ma hakkan Messingeriga ööl ja päeval tööd rabama selle nimel, et me suudaks kasutajatele õigeid teenuseid pakkuda,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles