Tublisti väärtust kaotanud Foursquare vahetas tegevjuhi välja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foursquare´i rakendus
Foursquare´i rakendus Foto: SCANPIX

Tuntud nutirakenduse Foursquare kaasasutajast tegevjuht Dennis Crowley oli sunnitud päevapealt oma töökohast loobuma, kirjutab The Next Web.

Nõukogu esimehe ametisse jääva Crowley asemikuks nimetati senine ärijuht Jeff Glueck. Lisaks teatas ettevõte, et kaasas investoritelt 45 miljonit dollarit lisavahendeid. Varasemalt meediasse lekkinud info järgi vähenes Foursquare´i hinnanguline väärtus viimase rahastusvooruga 650 miljonilt dollarilt 250 miljonile dollarile, ettevõte ei ole seda ise ametlikult kinnitanud.

Foursquare´i vahendusel on võimalik otsida erinevaid kohalikke teenustepakkujaid, anda teistele kasutajatele teada nende teenuste kasutamisest ja neid ka hinnata.

Kuigi 2009. aastal oli tegu ühe kõige populaarsema nutirakendusega maailmas, on selle sära viimastel aastatel selgelt kahanenud.

Kõige suuremaks probleemiks on investoritelt kokku juba 200 miljonit dollarit kogunud ettevõttele efektiivse rahateenimismudeli väljamõtlemine. Varasemalt üritati müüa reklaame, kuid praeguseks on oluliseks sissetulekuallikaks saanud oma asukohapõhiste andmebaaside müük teistele ettevõtetele nagu Twitter, Microsoft ja Pinterest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles