IT Kolledžit hakkab juhtima Linnar Viik

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnar Viik.
Linnar Viik. Foto: Peeter Langovits.

Eesti Infotehnoloogia SA (EITSA) nõukogu määras täna alates järgmise aasta 3. jaanuarist IT Kolledži rektori kohusetäitjaks kooli õppejõu ja nõukogu liikme Linnar Viigi.


IT Kolledži teatel otsustati EITSA nõukogu koosolekul mitte pakkuda rektori lepingulisi läbirääkimisi ühelegi avalikul konkursil osalenud kandidaadile.

IT Kolledži rektori küsimus otsustati ajutise lahendusena, määrates pooleks aastaks kuni kevadsemestri lõpuni ametisse rektori kohusetäitja.

IT Kolledži rektori ametikohale laekus avaliku konkursi kaudu 4 avaldust. Täna toimunud koosolekul kohtuti kolme kandidaadiga. EITSA nõukogu otsustas rektori kohusetäitjaks määrata 3. jaanuarist  IT Kolledži õppejõu ja nõukogu liikme Linnar Viigi.

«Kui EITSA nõukogu uuris minult valmisolekut ajutiselt kohusetäitja rolli täita uue rektori leidmiseni, püüdsin ka sõnastada paar valdkonda, millele soovin keskenduda,» ütles Viik, kelle sõnul on üheks probleemiks kolledžist väljalangevaid tudengeid, kes ei jõua diplomitööde kaitsmiseni.

«Meie bränd on kinnistumas tehnoloogiahariduse maastikul ning oma viimaste aastate vastuvõtu edust ja kogemustest lähtuvalt peame tudengikandidaatide leidmisega senisest enam tööd tegema,» kommenteeris Viik uute üliõpilaskandidaatide vastuvõtmise teemat.

Viik on IT Kolledžiga seotud üle 10 aasta alates selle loomisest. Ta on õppinud infotehnoloogia juhtimist ja rahvusvahelist majandust Tallinna Tehnikaülikoolis ja Helsinki Tehnikaülikoolis, töötanud teadurina Soomes ja Rootsis, juhtimiskonsultandina KPMG Management Consultingis ning ÜRO Arenguprogrammis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles