Põllumajandusgigant investeeris Eesti idufirmasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VitalFields'i mobiilirakendus.
VitalFields'i mobiilirakendus. Foto: VitalFields

Maailma viie suurima põllumajandusettevõtte hulka kuuluva Monsanto tütarettevõte Monsanto Growth Ventures (MGV)  avalikustas täna, et investeeris mullu Eesti idufirmasse VitalFields. 

VitalFields on loonud põllupidajatele lihtsa tööriista, mille abil muuta põllumajandusettevõtte juhtimine efektiivseks ning paberivabaks ükskõik millises maailma riigis. 

«Monsanto Growth Ventures’i ja SmartCapi investeeringu abil saame oma toodet oluliselt edasi arendada, samuti oleme seadnud sihiks suurte põllumajandustraditsioonidega Saksamaa ja Poola turu vallutamise,» ütles VitalFieldsi asutaja ja tegevjuht Martin Rand pressiteates. MGV ja SmartCapi investeerisid idufirmasse kokku 1,1, miljonit eurot.

Rand rõhutas, et Monsanto Growth Ventures’i investeering on vaid rahaline ning investor ei sekku mingil moel tootearendusse ega saa ligipääsu andmetele.

Monsanto Growth Venures kuulub Monsanto gruppi ja on spetsialiseerunud idufirmadele, otsides investeerimise eesmärgil põllumajandusinnovaatoreid.  Monsanto Growth Ventures asub USA-s ja VitalFields on üks kahest ettevõttest Euroopas, kelles MGV nägi piisavalt potentsiaali, et panustada. Kokku on MGV  investeeringuportfellis 12 erinevat ettevõtet.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles